Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ρέθυμνο: Σκότωσε εν ψυχρώ τον σκύλο της γειτόνισσας του



Από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημελειοδικείο Ρεθύμνου αναμένεται σήμερα να δικαστεί ο άνδρας που σκότωσε χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο και στην περιοχή Μαρουλάς το σκυλί της γειτόνισσας του πυροβολώντας με καραμπίνα. Το σκυλί βγήκε από το περιφραγμένο χωράφι στο οποίο ζει για πέντε λεπτά και δεν ξαναγύρισε.
Τον άνδρα που σκότωσε το ζώο είδε η ιδιοκτήτρια του σκύλου. Δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολισμό τον βρήκε να κρατάει την καραμπίνα και το ζώο της να κείτεται στο έδαφος νεκρό. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και ο δολοφόνος του Μέλιου συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο δράστης μάλιστα το πρωί της ίδιας μέρας είχε προειδοποιήσει την Άντζυ Κουμνά, που είναι και πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου, λέγοντας ότι όποιο σκυλί δει, θα το σκοτώνει, γιατί δαγκώνουν τα πρόβατα και της πρότεινε μάλιστα αφού εκείνη είναι του φιλοζωικού να βάζει φόλες παντού για να ξεκάνουν τ’ αδέσποτα!
Η Άντζυ Κουμνά συντετριμμένη από το έγκλημα εις βάρος του σκύλου της τονίζει: «Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και εγώ θα θάψω ένα από τα πιο αγαπημένα μου σκυλιά. Ένα σκυλί που μου μιλούσε πάντα με τα μάτια της ψυχής του. Θα το θάψω γιατί κάποιος αποφάσισε να κάνει τον Θεό και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ ο Μέλιος τον κοιτούσε μέσα στα μάτια κάνοντας του χαρές... Γιατί τέτοιος ήταν ο Μέλιος.
Ακόμα και δεμένος με το συρματόσχοινο που του έπνιγε το λαιμό όταν τον είχα βρει δυο χρόνια πριν αυτός έκανε χαρές και έτσι συνέχισε για όλη την μικρή ζωή του... Λεβεντογέννα Κρήτη, εγώ γιατί δεν την έχω δει την λεβεντιά σου 34 χρόνια που ζω; Πάντα εδώ ήμουνα...».


Πηγή: Ρέθυμνο: Σκότωσε εν ψυχρώ τον σκύλο της γειτόνισσας του | www.zoosos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...