Ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα εναντίον ζώων σημειώθηκε στη Λάρισα. Ο Γ.Κ., 53 χρονών, κάτοικος Ν. Σμύρνης Λάρισας συνελήφθη μετά από πίεση των φιλόζωων στους αστυνομικούς που αρνήθηκαν αρχικά να κινήσουν τη διαδικασία γιατί σκότωσε μικρά κουταβάκια!
Όπως περιγράφει η Μάρθα Πουλτίδου, ο αξιωματικός υπηρεσίας αρνήθηκε αρχικά να κάνει δεκτή την καταγγελία γιατί δεν υπήρχαν τα...πτώματα των κουταβιών! Με την απειλή ότι θα του γίνει αναφορά στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ κάλεσε τη μάρτυρα να καταθέσει και το πρωϊ βρέθηκαν τα πτώματα των άτυχων κουταβιών.
Ο 53χρονος δράστης Γ.Κ. συνελήφθη κα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε τριήμερη αναβολή για να βρει δικηγόρο αλλά δεν αφέθηκε ελεύθερος. Κρατείται με απόφαση του εισαγγελέα και της έδρας και θα δικαστεί την Παρασκευή 30/8/13 στις 12 το μεσημέρι.
Είναι πραγματικά απαράδεκτο & απάνθρωπο οι άνθρωποι να αγνοούν ακόμα τη στείρωση, να επιμένουν να σκοτώνουν τα νεογέννητα & να μην σέβονται ούτε το ίδιο τους το σκυλί. Ενα ακόμα σκυλί που ζει αλυσοδεμένο στη δυστυχία του και ελπίζουμε να σωθεί από τα χέρια αυτού του κτήνους!
Πηγή:Αδέσποτο.gr