Σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση τουΠoλωνού κτηνοβάτη, ο οποίος βούτηξε και βίασε σκυλίτσα από το Ολυμπιακό χωριό στους Θρακομακεδόνες. 
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του ο οποίος και ζήτησε την αναβολή της δίκης μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης κατι που το δικαστήριο απέρριψε και η δίκη συνεχίστηκε κανονικά.
Η ποινή που του επιβλήθηκε τελικά είναι 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολη, εξαγοράσιμα προς 5 ευρώ την ημέρα και 10.000 ευρω χρηματικό πρόστιμο.
Ο δικηγορος του ασκησε έφεση κατα της απόφασης όπως αναφέρει το http://happydogsworld.com
Το ιστορικό
Δημοσιεύθηκε στο facebook από την Ελένη Χρήστου, γνωστή εθελόντρια που αγωνίζεται για τα αδέσποτα ζώα, ότι άγνωστος κύριος "βούτηξε" αδέσποτο σκυλί από το Ολυμπιακό Χωρίο, με το αυτοκίνητό του. 
Όσοι τον είδαν, κατάφεραν να πάρουν τις πινακίδες του, όμως δυστυχώς δεν είναι καταχωρημένες. 
 
 
Το σκυλί αργότερα επέστρεψε στον χώρο του με αιμορραγία από πίσω, δεν μπορούσε να κάτσει, ενώ ήταν πολύ ανήσυχη και πονούσε.
Το ζώο μεταφέρθηκε στον γιατρό από εθελοντές και η Isabella Hillmayr η οποία δραστηριοποιείται στον σύλλογο Save a Greek Stray που τελικά ανέλαβε το περιστατικό, ανακοίνωσε σε δημοσίευση ότι οι πρώτες εξετάσεις του κτηνιάτρου επιβεβαιώνουν τον βιασμό της.
Οι πληροφορίες λένε ότι στον χώρο που ζούσε η σκυλίτσα, υπάρχουν τα τρία κουτάβια της και ένας αρσενικός σκύλος που έχουν μείνει εκεί και είναι καλά στην υγεία τους. 
Το σκυλί παραμένει στο κτηνιατρείο και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή.